середа, 10 лютого 2016 р.

Міжнародна виставка «Освіта та кар'єра – День студента 2015» у м. Києві



Міжнародна виставка «Освіта та кар'єра – День студента 2015» у м. Києві
https://sites.google.com/site/krasnopavlovkalycee/novosti/GEDC3491.jpg
12 листопада учні й учителі Краснопавлівського багатопрофільного ліцею Лозівської районної державної адміністрації Харківської області взяли участь у Міжнародній виставці «Освіта та кар'єра – День студента 2015» у м. Києві, а також у семінарі «Медіапсихологія як основа інформаційної безпеки і ресурс для кар'єрного розвитку», включеного в заходи виставки. Запрошені діти є переможцями конкурсу «Діти, медіа, мир» за твори-звіти у трьох номінаціях: «Телевізійні уподобання в родині», 1 місце (Бархан Діана, Зливка Вікторія, учениці 9-А класу, наставник Загорулько Г. О.), «Діти і комп’ютерні ігри», 2 місце (Захарова Юлія Сергіївна, Чиганцева Ольга., учениці 11 класу, наставник Чуйко Т. І.), «Діти і соціальні мережі», 1 місце (Микитенко Тетяна, Насєдкіна Ольга., учениці 11 класу, наставник Чуйко Т. І.).
Зазначені заходи відбулися в Українському домі. Дітям була надана можливість виступити з результатами своїх досліджень, а педагоги взяли участь у тематичній дискусії. Найдьонова Л. А., заступник директора з наукової роботи, науковий керівник усеукраїнського експерименту з упровадження медіаосвіти, доктор психологічних наук інституту соціальної та політичної психології, запросила учнів до співпраці – написання наукових робіт з медіапсихології при Малій академії наук.
   

За кошти організаторів учні відвідали музей популярної науки і техніки "Експерементаніум", що на Подолі, де були продемонстровані закони науки та явища навколишнього світу. З інтерактивними експонатами музею кожен його відвідувач зміг відчути себе справжнім дослідником, «доторкнутися» до науки.
Усі учасники отримали незабутні враження від перебування в столиці України. Отриманий досвід допоможе в майбутньому долучитися до наукової діяльності.
Поїздка до м. Києва стала можливою завдяки клопотанню начальника управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації Музики В. М., директора ліцею Карпеки Ю. М.


Немає коментарів:

Дописати коментар