неділя, 29 січня 2017 р.

Медіа production



Медіа production


Найцікавішим у медіаосвіті є те, що вона розширює можливості і взагалі горизонти діяльності. Спонукає до розвитку, пошуку таких технологій, занять, до яких не вдавалася б за інших обставин. Життєво необхідним є знання медіа, їхніх властивостей. Але найголовніше в цьому – створення власних медіа.
На заняттях гуртка «Медіакультура» від будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради на базі Краснопавлівського багатопрофільного ліцею разом з дітьми-однодумцями вирішили взяти участь у конкурсі від фестивалю «Кіномедіа» і створити анімаційний короткометражний фільм. Тематика фестивалю актуальна і злободенна. Найбільш близькою для реалізації нам видалася тема «Ознаки комп’ютерної залежності».
На разі завершили підготовчий етап. Приступаємо до другого – зйомки. Робота нас об’єднує, допомагає знайти й залучити до групи інших небайдужих до анімації дітей і дорослих.
Знаходьте свою тему і знімайте!











Поки що власної студії не маємо, тому працюємо майже в польових умовах:) (у моєму кабінеті на четвертому поверсі).
 
Звернулася до нашого шкільного робітника Василя Олександровича з приводу штатива для зйомки, він відразу відгукнувся. Адже має неабиякий хист до створення, розробки й удосконалення різних пристроїв. Думаю, наш заклад пишається таким робітником.

Немає коментарів:

Дописати коментар